Joblink Oy

Joblink on vuonna 2005 perustettu henkilöstöpalveluyritys, ja välitämme vuokratyövoimaa asiakkaillemme kaupan alalla sekä työllistämme työntekijöitä vakituisiin työsuhteisiin.

Tällä hetkellä meillä on noin 3600 työntekijää kentällä ja 500 asiakasta.

Palvelua ihmisiltä ihmisille

Olemme monelle se ensimmäinen ja viimeinen työpaikka. Meillä on paljon työuraansa aloittelevia nuoria, opiskelijoita ja välivuotta pitäviä, mutta työllistämme myös vanhempia ihmisiä, jopa jo eläkkeellä olevia, jotka haluavat vielä pitää työkuntoa yllä keikkailemalla. Palkkaamme aina ihmisen, emme kokemusta.

Olemme täysin suomalainen yritys ja meillä on vahva kokemus kaupan alalta jo vuosikymmenien ajan ja Joblinkin omistajat ovat kaikki vahvasti mukana päivittäisessä toiminnassa. Periaatteisiimme kuuluu tarjota palvelua ihmisiltä ihmisille. Teemme työmme asiakaslähtöisesti tarjoten henkilökohtaista palvelua.

Syksyllä 2023 konsernimme kasvoi, kun ostimme Transval Myymäläpalvelut Oy:n liiketoiminnan. Yrityskaupan myötä nousimme kaupan alan suurten toimijoiden joukkoon valtakunnallisesti, mikä tuo asiakkaan ulottuville entistä laajemmat ja luotettavat palvelut.

Konserniimme kuuluu Joblink henkilöstövuokraus, Joblink NorthEast, Joblink Hyllytys Oy sekä Joblink Myymäläpalvelut oy.

Pääkonttorimme sijaitsee Espoon Leppävaarassa. Liikevaihto vuonna 2023 oli noin 23 miljoonaa euroa.

Yrityskulttuurimme

Yrityskulttuuriimme kuuluu vahvasti yhteen hiileen puhaltaminen ja luottamus. Teemme työtä pilke silmäkulmassa, rennolla ja huumorintajuisella otteella. Jokainen saa olla meillä juuri sellainen kuin on. Toimiston seiniä koristaakin nämä joka päivä mielessä pidettävät asiat:

  • Kiinnitä huomio viestintään, sekä omaasi että vastaanottajaan.
  • Kysythän suoraan jos jokin asia askarruttaa.
  • Pyydetään ajoissa apua.
  • Muistetaan positiivisuus ja arvostetaan virheitä.
  • Huomioidaan ja kunnioitetaan toisiamme.