Tiedote 1.9.2023: Transval Myymäläpalvelut Oy on nyt osa Joblink-konsernia

Posti Oy on myynyt Transval Myymäläpalvelut Oy:n koko osakekannan henkilöstöpalveluyritys Joblinkille. Transval Myymäläpalvelut Oy:n liiketoiminta työsuhteineen on siirtynyt Joblinkin omistukseen 1.9.2023. Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkisteta.

Myymälälogistiikan palvelut ovat olleet Transvalissa osa Sisälogistiikka-liiketoimintayksikköä (IHL). Palvelut asiakkaille jatkuvat ennallaan kaupan toteutumisen jälkeen.

”Keskitymme Transvalissa hakemaan kasvua varastopalveluista ja logistiikan ulkoistuspalveluista, joissa olemme alan markkinajohtaja ja edelläkävijä”, kertoo Transvalin johtaja Sakari Kiiskinen.

Joblink on vuonna 2006 perustettu suomalainen henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa yrityksille joustavaa, asiakaslähtöistä ja luotettavaa palvelua. Se on yksi pääkaupunkiseudun johtavista kaupan alan henkilöstövuokrausyrityksistä, jossa se tarjoaa hyllytyspalveluita. Yhtiö työllistää noin 3500 henkilöä, ja nyt toteutunut yrityskauppa tuo konserniin 800 henkeä lisää.

”Olemme erikoistuneita kaupan alaan, jossa meillä on nyt entistä vahvemmat kasvun edellytykset. On hienoa saada joukkoomme lisää osaavia ammattilaisia, joiden avulla tarjoamme joustavaa ja luotettavaa palvelua kaupan alan toimijoille valtakunnallisesti. Keskitymme asiakaspalvelussa korkeaan laatuun, mistä kertoo erinomainen asiakastyytyväisyytemme”, sanoo Antti Kimpimäki, Joblinkin toimitusjohtaja.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Antti Kimpimäki, Joblink Oy, puh. 050 370 7310, antti.kimpimaki@joblink.fi

Joblink on vuonna 2006 perustettu suomalainen henkilöstöpalveluyritys, joka keskittyy henkilöstöratkaisujen ja erityisesti hyllytyspalveluiden laadukkaaseen tarjoamiseen kaupan alalle. Yritys on pääkaupunkiseudun johtavia toimijoita, jonka liikevaihto on noin 14 miljoonaa euroa ja joka työllistää noin 3500 henkilöä. Yrityskaupan myötä Joblink nousee kaupan alan suurten toimijoiden joukkoon valtakunnallisesti, mikä tuo asiakkaan ulottuville entistä laajemmat ja luotettavat palvelut.