Luotettavaa kumppanuutta

Olemme täysin suomalainen yritys ja meillä on vahva kokemus kaupan alalta jo vuosikymmenien ajan ja Joblinkin omistajat ovat kaikki vahvasti mukana päivittäisessä toiminnassa.

Periaatteisiimme kuuluu tarjota palvelua ihmisiltä ihmisille. Teemme työmme asiakaslähtöisesti tarjoten henkilökohtaista palvelua.

Vajaassa kahdessa vuosikymmenessä olemme kehittyneet kolmen henkilön työpaikasta valtakunnalliseksi 3500 kaupanalan ammattilaisen työnantajaksi.

Joblink tuottaa henkilöstöpalveluita kaupan alan toimijoille. Tarpeesi voi olla lyhyt- tai pitkäaikainen. Palveluumme kuuluu niin sairaslomien paikkausta, kuin vakituisten henkilöiden etsiminen. Työvuoron voi tilata järjestelmän kautta, sähköpostitse tai soittamalla meille 24/7. Ammattitaitoinen henkilöstömme auttaa löytämään parhaan tekijän juuri kyseiseen tarpeeseen. Otamme työvuoroa paikatessamme huomioon kaupan eri vaatimukset ja osaamistarpeet. Toimistolla jokainen vuoro käsitellään ihmisen toimesta.

Joblink Hyllytys Oy on vuonna 2018 perustettu yritys, joka tarjoaa asiakkailleen hyllytyspalvelua avaimet käteen periaatteella. Autamme asiakkaitamme tehostamaan joustavasti päivittäistä toimintaansa ja sitä kautta lisäämään myyntiä. Suoriteperusteinen hinnoittelumme hyllytyspalveluissamme kohdentaa yrityksen asiakkaiden kulut tarkkaan laskettujen volyyminen mukaan. Samalla kaupan oma henkilöstö voi panostaa enemmän asiakaspalveluun, sekä kaupan sisällä muihin akuutteihin työtehtäviin.

Hyllytyskoulutuksen saaneen hyllytyshenkilöstön nopea saatavuus ja tehokas optimointi tuovat kaupalle myös lisää joustavuutta kaupan arjen sujuvuuteen. Palveluamme käyttävät eri kauppaketjut sekä Keskon ryhmän kauppiaat. Palvelukokonaisuus sopii kaikille pienistä myymälöistä isoihin hypermarketteihin.

Joblink Hyllytys Oy on vuonna 2018 perustettu yritys, joka tarjoaa asiakkailleen keräilypalvelua avaimet käteen periaatteella. Autamme asiakkaitamme tehostamaan joustavasti päivittäistä toimintaansa ja sitä kautta lisäämään myyntiä. Suoriteperusteinen hinnoittelumme keräilypalveluissamme kohdentaa yrityksen asiakkaiden kulut tarkkaan laskettujen volyyminen mukaan. Samalla kaupan oma henkilöstö voi panostaa enemmän asiakaspalveluun, sekä kaupan sisällä muihin akuutteihin työtehtäviin.

Keräilykoulutuksen saaneen henkilöstön nopea saatavuus ja tehokas optimointi tuovat kaupalle myös lisää joustavuutta kaupan arjen sujuvuuteen. Palveluamme käyttävät eri kauppaketjut sekä Keskon ryhmän kauppiaat. Palvelukokonaisuus sopii kaikille pienistä myymälöistä isoihin hypermarketteihin.

Tarjoamme menekinedistystä täyden palvelun konseptilla, tavoitteena asiakkaan myynnin kasvattaminen. Siistit hyllyt sekä näyttävät esillepanot herättävät kuluttajan huomion ja saavat hänet ostamaan tuotteita. Palvelemme tällä hetkellä asiakkaitamme maanlaajuisesti lähes kahdessa sadassa toimipisteessä aina Hangosta Rovaniemelle. Palvelu rakennetaan aina asiakkaan tarpeita kuunnellen ja voimme tarjota palveluitamme myös sesonkiaikoina, lyhytaikaisestikin.

Tehokas ja sitoutunut yli 200 henkilön myyjätiimimme huolehtii, että palvelulupauksemme toteutuu lupaamallamme tavalla. Laaja asiakasverkostomme takaa tekijöiden toimitusvarmuuden, myös pienemmillä paikkakunnilla maanlaajuisesti.