Joblinkin tarina kohti timanttista menestystä!

Mietittiin porukalla toimistolla, mistä Joblinkin toiminta on lähtenyt ja mihin on jo edetty. Hyvä jengi on koossa – tekemisen ilo ja draivi on läsnä. Nauru kuuluu toimiston seinien ulkopuolelle ja jotain isoa on vielä tulossa. Haluamme kertoa Joblinkin tarinan myös teille. Olkaa hyvät!

Niin kuin moni menestystarina, myös Joblink on syntynyt miesten saunailloissa. Muutaman vuoden ajan kaverit ideoivat työkuvioitaan ja 2004 tehtiin päätös Joblinkin perustamisesta. Miehistä tuli yhtiökumppaneita henkilöstöpalvelualalle. Yrityksen nimi, Joblink, on ensimmäinen ehdotus ja perustajat ymmärsivät heti nimen tuoman tehokkuuden ja ytimekkyyden. Nimi kertoo, mitä Joblink tekee.

Tiedättehän, yksi tuntee toisen ja toinen kolmannen hyvän tyypin. Jokainen pohtii omaa uraansa. Jokaisella on omat vahvuutensa ja kun ne yhdistää oikein, syntyy uudet kuviot. Oli selvää, että näiden kavereiden kanssa ei tule tylsää päivää eteen.

Joblink aloitti rakennus- ja logistiikka-alalla. Yksi Joblinkin perustajista oli ollut aiemmin kauppiaana päivittäistavarakaupassa ja tiesi henkilöstövuokrauksen määrän kasvun olevan tulossa myös sinne alalle. Suuri murros oli käsillä, ja Joblink uskoi hetken vielä koittavan.

Joblink laajensi myöhemmin varastoalalle ja samalla mukaan astui neljäs yhtiökumppani. Sitten lama yllätti duunarit, ja kaikki. Yritykset sinnittelivät kukin, miten parhaaksi kokivat, mutta vain fiksut huomaavat, kun on paikka iskeä. Kaupan ala kasvoi ja henkilöstövuokraus lisääntyi voimakkaasti. Voi sanoa, että laman keskellä tarve ja kysyntä kohtasivat, kun Joblink tuli mukaan kaupan alan henkilöstöalalle. Joblink oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Muutama vuosi sitten Joblink teki uuden aluevaltauksen ja yhtiökumppanit hyppäsivät kahvila-alalle mukaan.

Viime vuosi, 2016, oli uudistusten vuosi. Yhtiökumppanit miettivät omia intressejään ja lähtivät jatkamaan omia polkujaan. Joblink on nyt kahden kaverin vetämä ja keskittynyt pääasiassa kaupan alalle. Yritys kasvoi vauhdilla ja toimitusjohtajan sanoin, vuosi oli lähtölaukaus lentoon lähtemiselle. Joblink löysi oman paikkansa ja omat tavat erottautua edukseen. Yritys sai vahvuuteensa kaksi uutta työntekijää, jotka toivat mukana osaamista laajalti niin viestinnästä kuin henkilöstöhallinnollisista asioista. Lisäksi molemmilla on kaupan alan työstä vankka kokemus.

Timantin kärki on hioutumassa huippuunsa ja tekeminen on fokusoitunut.

Samalla haluamme kiittää kaikkia Joblinkin tukena ja mukana jo olleita ja myös uusia yhteistyökumppaneita.

Kuullaan,

Joblink Oy