Blogi

Tiedote 1.9.2023: Transval Myymäläpalvelut Oy on nyt osa Joblink-konsernia

Posti Oy on myynyt Transval Myymäläpalvelut Oy:n koko osakekannan henkilöstöpalveluyritys Joblinkille. Transval Myymäläpalvelut Oy:n liiketoiminta työsuhteineen on siirtynyt Joblinkin omistukseen 1.9.2023. Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkisteta. Myymälälogistiikan palvelut…

Jatka lukemista ›

Työntekijän kokemuksia: Jani

Tällä kertaa päästään tutustumaan Janin taipaleeseen Joblinkilla. Hän kertoo kokemuksiaan haastattelusta ja perehdytyksistä, sekä kuinka palvelutiskillä asenne on kaiken a ja o, ja pelisilmällä pärjää pitkälle!   Palvelutiskillä pärjää pelisilmällä…

Jatka lukemista ›

Työntekijän kokemuksia: Paula

Tällä kertaa Työntekijän kokemuksia -juttusarjassa on vuorossa Paula, joka hyvänä ja tunnollisena työntekijänä sai viime vuoden lopussa vakituisen työpaikan asiakkaallemme. Onnea! Paula kertoo nyt, millainen työpaikka Joblink oli vuosien ajan.

Jatka lukemista ›

Työntekijän kokemuksia: Wilma

Wilma on ollut nyt syksyllä neljä kuukautta HR-harjoittelussa meillä Joblinkin toimistolla. Harjoittelu on mennyt nopeasti ja nyt on aika katsoa mennyttä syksyä. Syksyyn on mahtunut paljon uutta ja mielenkiintoista ja aika on kiitänyt. Jäämme kaipaamaan Wilman oma-aloitteellisuutta ja reipasta asennetta töitä kohtaan sekä ainaista hymyä ja iloista naurua. Wilma vastasi kysymyksiimme, millainen kokemus hänelle harjoittelusta kehkeytyi.

Jatka lukemista ›

Työntekijän kokemuksia: Julia V.

”Joblinkilla työskentely on tarjonnut tilaisuuden tehdä töitä omien mahdollisuuksieni mukaan erilaisissa elämäntilanteissa ja toiveeni on kyetty toteuttamaan paremmin kuin hyvin. Joustavuuden ansiosta Joblink on sopiva työpaikka.”

Jatka lukemista ›

Työntekijän kokemuksia: Daniel

Daniel pohti, mitä töitä voisi tehdä opintojen rinnalla ja päätti lähettää meille työhakemuksen. ”Puolitoista vuotta sitten mietin hakisinko töitä opiskelun oheen. Olin tehnyt lähinnä siivouskeikkoja ja kaipasin vaihtelua moppaamiseen.” Lue Danielin tarina ja innostu sinäkin lähettämään hakemuksesi meille.

Jatka lukemista ›

Työntekijän kokemuksia: Salome

Minua pyydettiin kertomaan, kuinka päädyinkään töihin Joblinkille ja kuinka työtarinani on yrityksessä kulkenut. Tuohon kysymykseen minulla oli heti vastaus valmiina, mutta uteliaisuuttani päädyin lukemaan muiden omasta työurastaan Joblinkillä kirjoittaneiden tarinat. Tämä työ sopiikin loistavasti monenlaiseen elämäntilanteeseen.

Jatka lukemista ›

Työntekijän kokemuksia: Julia

Julia kertoo kokemuksiaan, miten löysi meille viime keväänä vinkkaa kaveri töihin -kampanjan kautta ja miten keikkatyön voi yhdistää opiskeluun. Nyt on viime kevään onnistuneiden vinkkien ansiosta kamppis taas käynnissä. Lue Julian fiilikset ja vinkkaa säkin kaverisi töihin!

Jatka lukemista ›

Työntekijän kokemuksia: Eemil

Seuraavana työntekijän kokemuksista kertoo Eemil, kuka oli kesätyöntekijänä niin toimistolla kuin kassalla. Eemil raottaa ovea, mitä me täällä toimistolla teemme ja kertoo omista ajatuksistaan, mitä kesätyö hänelle opetti, ja mitä se voi parhaimmillaan olla.

Jatka lukemista ›

Työntekijän kokemuksia: Riku

Aloitamme uuden juttusarjan, jossa työntekijämme kertovat omia kokemuksiaan kaupassa työskentelystä. Juttusarjan aloittaa Riku, joka kertoo, miten hänestä tuli Joblinkin vakiotyöntekjä.

Jatka lukemista ›